Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن نجفی گفت: با سریال «جلال» ثابت می‌کنم که کمتر باید روی هنرمندان تهران‌نشین متمرکز شد. خصوصا با این دستمزدهای آنچنانی که به بازیگران می‌دهند، بهتر است طیفی از هنرمندان شهرستانی را معرفی کنیم که هنوز تبدیل به سلبریتی نشده‌اند.

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، «جلال» سریالی ویژه ایام دهه فجر آنتن شبکه یک سیماست که توسط حسن نجفی کارگردانی شده و مهدی کریمی نیز تهیه آن را برعهده داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قصه «جلال» به سال‌های 1338 تا 1356 برمی‌گردد که در حال و هوای آن دوره تبریز روایت می‌شود.

حسن نجفی، کارگردان سریال «جلال» در اینباره به خبرنگار آنا گفت: البته من قصه «جلال» را بومی و برای یک منطقه خاص نمی‌دانم. تنها وجه متفاوت آن سیر داستان در شهر تبریز است که به اقتضای داستان‌پردازی ما در آن فضا روایت می‌شود وگرنه مخاطبان آن همه مردم هستند.

لزوما قصه‌ای مربوط به مبارزات انقلاب نیست

وی اضافه کرد: سریال «جلال» را باید یک ملودرام اجتماعی دانست که برای پردازش قصه آن، بهترین فضا را در سال‌های قبل از انقلاب و در آن بستر مفهومی دیدیم. بنابراین لزوما قرار نیست این سریال را در فرم خاص مبارزات انقلابی دید.

نجفی با بیان اینکه قصه طی سال‌های 38 تا 56 به روایتگری می‌پردازد، گفت: در واقع فضای ملودرام ما می‌طلبید که به آن سال‌ها برگردیم و خب قصه در پشت خود، بک گراندی از آن فضا را نیز ترسیم می‌کند. به نوعی به جریانات قبل از انقلاب هم اشاره کرده‌ایم.

در سریال من بازی‎هایی را می‌بینید که به لحاظ قدرت، کم از بازیگران تهران ندارد بلکه یک سر و گردن بالاتر هم هستند.

این کارگردان ضمن اشاره به کشش داستانی سریال خود، ادامه داد: ما سراغ لوکیشن‌ها و فضاسازی‌های بومی رفته‌ایم اما قطعا داستان ما برای مخاطب عام روایت می‌شود. منتهی تا توانسته‌ام از ظرفیت‌های آن اقلیم استفاده کردم و آن فضاسازی را در تار و پود قصه «جلال» جای دادم.

سرنوشت شخصیت‌های سریال ما مشابهت‌های زیادی در واقعیت دارد

وی درباره ساخت لوکیشن‌های سریال گفت: ما از ابتدا دو لوکیشن جدی برای سریال ساختیم و خب این دکورها نمی‌توانست در شهری جز تبریز شکل گیرد. البته روایت داستان ما نه فقط در تبریز بلکه در تهران نیز انجام می‌گیرد.

نجفی به تأکید داشت: «جلال» لزوما یک داستان واقعی نیست اما بالاخره برخی شخصیت‌ها و اتفاقات واقعی قبل از انقلاب، به شکل واقعی، خود در دل داستان منعکس شده تا کلیت ماجرا برای بیننده باورمند باشد.

این سریال‌ساز اشاره کرد: قصه سریال چه بسا تلفیقی از واقعیت و قصه‌پردازی ماست. البته سرنوشت شخصیت‌های سریال ما مشابهت‌های زیادی در عالم واقعیت دارد ولی به هرحال قصه است.

اینقدر روی هنرمندان تهران‌نشین متمرکز نشوید

وی درباره ترکیب بازیگران سریال گفت: سریال «جلال» پر بازیگر است البته تنها چند بازیگر از پایتخت به جمع ما اضافه شدند اما اما عمده و انرژی‌ام را روی نمایش ظرفیت هنرمندان منطقه گذاشتم.

در زمان فعلی و ماجرای شبکه‌های نمایش خانگی که دستمزدهای آنچنانی به بازیگران می‌دهند، بهتر است طیفی از هنرمندان شهرستانی را معرفی کنیم که هنوز مبدل به سلبریتی نشده‌اند

این کارگردان اضافه کرد: می‌خواستم با این سریال ثابت کنم که اینقدر روی هنرمندان تهران‌نشین نباید متمرکز شد. خصوصا در زمان فعلی و ماجرای شبکه‌های نمایش خانگی که دستمزدهای آنچنانی به بازیگران می‌دهند، چه بسا بهتر است طیفی از هنرمندان شهرستانی را معرفی کنیم که هنوز مبدل به سلبریتی نشده‌اند.

وی درباره کیفیت سریال «جلال» نیز اعتقاد داشت: در سریال من بازی‎هایی را می‌بینید که به لحاظ قدرت، کم از بازیگران تهران ندارد بلکه یک سر و گردن بالاتر هم هستند.

«جلال» را با یک چهارم بودجه سریال‌های مشابه ساختم

به گفته نجفی؛ برای ساخت این سریال ابتدا سه ماه زمان تعیین کرده بودم اما در اجرا، کار به سختی پیش رفت. با این حال «جلال» را با یک چهارم بودجه سریال‌های مشابه ساختم هرچند که تمام لوکیشن‌ها را نیز کاملا خودمان ساختیم.

این کارگردان اینگونه نیز گفت: بخاطر این ساخت و سازها و حساسیت روی لوکیشن‌ها و گاه شرایط آب و هوایی مثل برف و غیره سریال را در چهار و نیم با همت گروه، تصویربرداری کردیم.

حسن نجفی در توضیح نقش‌های اصلی سریال نیز گفت: نقش «جلال» را عمار تفتی بازی می‌کند؛ همچنانکه شما یک تصویر متفاوت از او و یا خانم ریاضی خواهید دید. با این حال به نظرم بدترین موقع سریالم قرار است پخش شود چون کنداکتور شلوغی را داریم. چه بسا من پیش مرگ برخی سریالسازان شده‌ام.

سریال «جلال» به کارگردانی حسن نجفی و تهیه‌کنندگی مهدی کریمی محصول امور استان‌های صداوسیما و مرکز آذربایجان شرقی است که پخش آن همزمان با دهه فجر در ۱۵ قسمت از شبکه یک سیما آغاز می‌شود.

این سریال ماجرای سال‌های ۱۳۳۸ تا ۱۳۵۶ هجری شمسی را به تصویر می‌کشد و قیام مردم آذربایجان شرقی را در این سال‌ها روایت می‌کند. «جلال» درامی اجتماعی از رخدادهای اجتماعی و روزهای انقلاب اسلامی در سال‌های منتهی به ۲۹ بهمن ۵۶ در آذربایجان شرقی است.

حمیرا ریاضی، عمار تفتی، هادی افتخارزاده، مهران رجبی، رضا آبپاک، سنا پورسعیدی، کامیار شکیبایی، فاطمه شکری، حامد منافی و برخی از بازیگران بومی استان آذربایجان شرقی در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند.

این سریال بیش از ۱۰۰ لوکیشین و بیش از۲۰۰ بازیگر دارد.

سایر عوامل این اثر تلویزیونی عبارتند از: نویسنده: امیرحسین ثروتمند، مدیر تصویربرداری: حمید مهر افروز، تدوین: سالار حیدرنژاد، صدابردار: اصغر آبگون و حسن سلمانی، چهره پرداز: مجید اسکندری.

انتهای پیام/ 4143/

منبع: آنا

کلیدواژه: دهه فجر حسن نجفی شبکه یک سیما مهدی کریمی سریال ایرانی سریال جلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۶۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روبیکا در سال ۱۴۰۳ به بیش ۱۰ حوزه جدید ورود خواهد کرد

معاون بازاریابی روبیکا از راه‌اندازی ۱۰ سرویس جدید در حوزه‌های سفارش آنلاین خدمات، فروش بلیت و ... در سال جاری خبر داد.

اخیرا کمپین تبلیغاتی جدید روبیکا با شعارهای «من با روبیکا فیلم و سریال می‌بینم»، «من با روبیکا تماس صوتی و تصویری می‌گیرم»، «من با روبیکا آموزش می‌بینم» و ... فعالیت خود را آغاز کرده است. امیرعلی نجفی، معاون بازاریابی روبیکا، در گفت ‏وگو با فرارو این کمپین را پیش‌درآمدی برای ورود این سوپراپلیکیشن به یک دوره جدید دانست.

نجفی در این باره گفت: «کمپین زندگی دیجیتال با روبیکا قصد دارد که سرویس‌های مختلف این سوپراپلیکیشن را به مردم معرفی کند. پیش از این بسیاری روبیکا را فقط به‌عنوان یک پیام‌رسان یا سرویس پخش فیلم و سریال می‌شناختند، در حالی که سرویس فروشگاه، سرویس آموزش، سرویس کسب درآمد، سرویس روبینو و سرویس بازی از دیگر سرویس‌های فعال روبیکا هستند».

معاون بازاریابی روبیکا در ادامه با اشاره به برنامه‌های این سوپراپلیکیشن در آینده، گفت: «این کمپین آغازی است برای دوره جدید روبیکا؛ دوره‌‌ای که در آن روبیکا قصد دارد پا را فراتر گذاشته و به بیش از ۱۰ حوزه‌‌ جدید ورود کند.»

وی در ادامه افزود: «روبیکا قصد دارد به زودی سرویس‌های خود را در حوزه کسب‌وکارهایی مانند سفارش غذا، سفر، بلیت‌های امور فرهنگی و تفریحی، فینتک، شارژ اینترنت و ... رونمایی کند».

نجفی در پایان با بیان این موضوع که روبیکا ۵ تا 10 درصد سهم بازار این حوزه‌ها را هدف قرار داده است، گفت: «توسعه کسب‌وکار روبیکا در سال ۱۴۰۳ برای اکوسیستم دیجیتال و جامعه بسیار هیجان‏انگیز خواهد بود. برای ما بسیار مهم است که در آینده‌ی نزدیک بتوانیم به اصلی‌ترین اهداف خود یعنی عدالت اجتماعی و جریان‌سازی در حوزه‌های مختلف از جمله آموزش دست پیدا کنیم.»

دیگر خبرها

  • جلال و مورایس، یک روح در دو بدن
  • بازیگران جدید سریال «سلمان فارسی» مشخص شدند
  • اصلاح هندسی چهارراه خیابان داوران و جلال آل‌احمد در اراک
  • شایعه‌ای جذاب در مورد یکی از محبوب‌ترین سریال‌های تاریخ
  • (تصاویر) تشییع پیکر آیت الله ضیاءالدین نجفی تهرانی
  • شمس آذر - پیکان؛ مصاف جوان سازها/ آغاز حساس‌ترین هفته فوتبالی
  • بازیگران سریال تورم
  • معرفی قهرمانان تالوکار قمی
  • روبیکا در سال ۱۴۰۳ به بیش ۱۰ حوزه جدید ورود خواهد کرد
  • زنده‌ نگهداشتن خاطرات دفاع مقدس یک ضرورت است