Web Analytics Made Easy - Statcounter

عراق در جام ملت های آسیا با تیم های ایران، ویتنام و یمن هم گروه است.

طرفداری- جلال حسن، دروازه بان تیم ملی فوتبال عراق که تیمش در جام ملت‌های آسیا با ایران همگروه است، ژاپن و سپس ایران را مدعیان اصلی قهرمانی در این جام دانست.

به گزارش مهر، او درباره شانس تیم ملی عراق در جام ملت های آسیا و مقایسه با تیم عراق در سال ۲۰۰۷ گفت: 

عراق در حال حاضر تیم متفاوتی است ولی بهتر از تیم ۲۰۰۷ نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه عزم خود را جزم کرده اند و انگیزه دارند تا بیشترین امتیازات را کسب کنیم بخصوص اینکه در امارات هم تنها نیستیم و تماشاگران زیادی داریم.

وی درباره دیگر تیم های عربی تصریح کرد: 

تیم های عربی برای قهرمانی در آسیا کار خیلی دشواری دارند چون تیم های بزرگ دیگری هستند که در آمادگی کامل فنی و بدنی قرار دارند بخصوص تیم هایی که در جام جهانی روسیه حاضر بودند.

دروازه بان تیم ملی فوتبال عراق، ژاپن را مدعی اول قهرمانی در آسیا دانست و افزود:

ژاپن از نظر فنی آماده ترین تیم است و در تمام خطوط بازیکنان کاملی دارد. آنها از نظر انضباط تاکتیکی،  قدرت و سرعت متمایز هستند. بازیکنان ژاپن هم بعد از حضور قدرتمندانه در جام جهانی روسیه شرایط خوبی دارند. طبیعی است که ژاپن رقیبان قدرتمندی دارد. در درجه اول تیم ایران است و سپس کره جنوبی و استرالیا.

جلال حسن درباره ارزیابی اش از اولین بازی های برگزار شده تصریح کرد:

توقع نداشتم ویتنام در این سطح مقابل عراق بازی کند. بردی که عراق به دست آورد به سختی و در دقیقه آخر از روی یک ضربه کاشته حاصل شد. همچنین اعتقاد دارم تیم ایران هم مقابل یمن قوی ظاهر شد و برد شیرینی به دست آورد. ایران ثابت کرد حریف جدی برای قهرمانی است. البته تیم یمن برای اولین بار در جام ملت ها شرکت می کرد و به دنبال کسب تجربه است.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۲۶۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، این سلسله نشست‌ها به ابتکار شهرداری تبریز برگزار خواهد شد و در ماههای آینده به صورت مستمر بین شهرداران شهرهای جاده ابریشم ادامه خواهد یافت.

شهردار تبریز در جریان برگزاری این وبینار به ارائه ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی و توریستی شهر تبریز و تبیین جایگاه ژئوپلتیک این شهر در مسیر جاده ابریشم پرداخت.

یعقوب هوشیار گفت: کلانشهر تبریز قطب اقتصادی، صنعتی، فرهنگی و ارتباطی شمال غرب ایران است که به خاطر موقعیت جغرافیایی خود، نقشی اساسی در ارتباطات بین ایران و دنیای غرب دارد. همین موقیعت در طول تاریخ با عبور جاده ابریشم، جایگاه بزرگی در اقتصاد جهانی برای تبریز رقم زده است.

وی افزود: تبریز، پایتخت بازرگانی و تجارت ایران و رقیب تجاری شهرهای چین و قسطنطنیه بود که علاوه بر ثروت، هنر و معماری بسیار زیبایی را نیز در خود جای داده بود. در حال حاضر هم بازار سرپوشیده‌ی تبریز از بزرگترین بازارهای دنیا به حساب می‌آید.

هوشیار اضافه کرد: تبادل فرهنگ یکی از اصلی ترین ارزش‌های جاده‌ی ابریشم بود. هنر، مذهب، فلسفه، تکنولوژی، زبان، علم، معماری و دیگر المان‌های یک تمدن از طریق این جاده‌ها و به واسطه‌ی کالاهای تجارت شده از کشوری به کشور دیگر تبادل می‌شدند. با بسته شدن جاده‌ی ابریشم تجار ناچار به پیدا کردن راه‌های آبی برای تجارت شدند. این مسئله آغازگر عصر کاوش بود که به شکل گیری ارتباطات و اجتماعی جهانی منجر شد.

شهردار تبریز تصریح کرد: از منظر بین المللی، شهرداری تبریز عضو چندین سازمان بین المللی مهم بوده و با ۹ شهر مهم جهان پیوند خواهرخواندگی داشته و با چندین شهر دیگر تفاهم نامه دوستی امضا کرده است و اکنون این شهرداری قصد دارد با ایجاد و تقویت همکاری با شهرهای مهمی که بر روی جاده ابریشم قرار دارند قدم بزرگی در جهت احیا اهمیت تاریخی این شهر بر دارد.

همچنین در ادامه این نشست، شهردار نارا ژاپن علاقه مندی خود برای توسعه مناسبات فرهنگی، علمی و شهری با کلانشهر تبریز به خاطر احترام به قدمت و اهمیت تاریخی را مطرح کرد.

موتونوبو ناکاگاوا در بخش دیگری از سخنان به بیان پیشنهاد برگزاری نمایشگاه تبریز در شهر نارا در سال‌های پیش رو و پیشنهاد انعقاد قرار داد خواهر خواندگی میان تبریز و نارا در آینده پرداخت.

گفتنی است، تبریز به عنوان یکی از شهرهای استراتژیک واقع در مسیر جاده ابریشم به علت بازار بزرگ آن که قلب تپنده جاده ابریشم در روزگاران قدیم بوده است و سابقه پایتختی چندین باره تبریز در ایران از دیگر موارد مورد بحث و گفتگو میان شهرداران در این نشست بود.

به دنبال برگزاری کنفرانس فضا و زمان بین ایران و ژاپن در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ و دیدار شهردار تبریز و سفیر ژاپن و پیشنهاد تعمیق و توسعه مناسبات میان تبریز و شهر به علت ویژگی‌های استراتژیک این دو شهر نارا مطرح شد و در همین راستا وبینار مشترک با شهرهای تبریز نارا و سمرقند برگزار شد.

همچنین در این دیدار تکرار برگزاری وبینار در ماه‌های آینده در راستای احیا ارتباطات سنتی با سایر شهرهای واقع در مسیر جاده ابریشم از سوی شهردار تبریز مطرح شد.

تشریح ویژگی‌ها و موقعیت استراتژیک شهر نارا به عنوان اولین پایتخت کشور ژاپن و جنوبی ترین شهر ژاپن و شرقی ترین شهر جاده ابریشم دارای میراث فرهنگی بسیار فراوان از دیگر موضوعات مطروحه در این وبینار بود.

کد خبر 6094573

دیگر خبرها

  • جلال و مورایس، یک روح در دو بدن
  • ژاپن چگونه سیل را مدیریت می‌کند؟ (فیلم)
  • جام ملتهای فوتسال آسیا؛ تیم ملی ایران در آستانه رسیدن به 300 امتیاز و هزار گل
  • نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم برگزار شد
  • نقد ادعای زیباکلام درباره آغازگر جنگ با مستندات تاریخی / روایت نماینده وقت عراق در سازمان ملل از آماده‌باش صدام برای آغاز جنگ علیه ایران
  • بیرانوند برای بازگشت به دروازه پرسپولیس آماده شد
  • شگفتی بزرگ: سه قهرمان آسیا حذف شدند
  • وضعیت علیرضا بیرانوند از زبان پزشک معالج: او برای بازگشت به میادین آماده است!
  • عنوان بهترین دروازه بان آسیا کف آرزوهای من بود
  • آقاپور: می‌توانیم به فینال جام جهانی فوتسال برسیم